به گزارش سرویس سیاسی صراط نیوز بسیاری از رای دهندگان به مسعود پزشکیان، درحالیکه هنوز حتی نیمی از سال نخست زمامداری او در دولت چهاردهم نیز سپری نشده، اندک اندک به گزینش اشتباه خویش برای این جایگاه پی برده اند و با عملکرد فاجعه بار وفاق بازان در عدم کنترل گرانی های افسارگسیخته ، افزایش نجومی قیمت ارز و قطعی های مکرر برق و... از کرده شان در ۱۵ تیر ۱۴۰۳ پشیمانند!
دست های خالی و کارنامه تقریبا صفر دولت چهاردهم در بسیاری از حوزه ها بالاخص اقتصاد فشل و ناترازی خودخواسته انرژی، باعث شده تا مشاطه گران رسانه ای حاضر در تیم وفاق بازان، با دستاوردسازی از رویدادهایی مضحک، تلاش کنند تا افکار عمومی را از ضعف های دولت در حل معضلات کشور منحرف نموده و روند فزاینده کاهش محبوبیت کابینه وفاق ملی در میان مردم را به زعم خود متوقف کنند.
بخاطر بیاورید که توقف مازوت سوزی در نیروگاه ها برای کاهش آلودگی هوا در کلانشهرها، آنقدر در بوق و کرنا شد که گویی شق القمر دیگری از جانب پزشکیان رخ داده است. جالب اینجاست که نه تنها این اقدام صرفا تبلیغاتی و عبث، تنها چند روز دوام نداشت بلکه ایرانیان ساکن در شهرهای بزرگ اذعان دارند که امسال یکی از آلوده ترین سالها به لحاظ غلظت آلاینده ها در دو دهه گذشته محسوب می شد.
در تازه ترین ورژن از دستاوردسازی های وفاق بازان، "ورود لاتی و به اصطلاح زورخانه ای مسعود پزشکیان به مراسم تجلیل از مدال آوران ورزشی" و ایضا "عذرخوانی نامبرده از ملت بابت تعطیلی های اخیر مدارس و ادارات"، به سرخط خبری رسانه های زنجیره ای حامی دولت تبدیل شده است!
این درحالیست که اولاً، این نحوه راه رفتن اگرچه شاید در شان جایگاه حقیقی پزشکیان باشد اما یقیناً دور از شان جایگاه حقوقی ریاست جمهوری اسلامی ایران است. ثانیاً، وظیفه بدیهی دولت ها و روسای جمهور، رفع مشکلات کشور من الجمله حل معضل ناترازی انرژی است، وگرنه با عذرخواهی کردن که مساله ای حل نمی شود!
باید منتظر ماند و دید که طی روزهای آتی، از صحبت نکردن و عدم کنترل احساساتش در اجلاس خانواده پس از دیدن عکس همسر فقیدش، چه داستان سرایی ها و افسانه سازی هایی از سوی مشاطه گران وفاق ملی به افکار عمومی حقنه خواهد شد!
بدین وسیله به آحاد انقلابیون اخطار می شود:
از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 (تعزیرات و مجازات های بازدارنده)
ماده ۶۰۹– هر کس با توجه به سمت، یکی از روسای سه قوه یا معاونان رئیس جمهور یا وزرا یا... در حال انجام وظیفه یا به سبب آن توهین نماید به چهل و پنج روز تا سه ماه حبس و یا تا (۷۴) ضربه شلاق و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم میشود.
جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ هیات وزیران به دو (۲.۰۰۰.۰۰۰) تا بیست و پنج (۲۵.۰۰۰.۰۰۰) میلیون ریال تعدیل شد.
مراقب اقدامات خود باشید.